Velimir Piškulić, gradonačelnik Grada Novog Vinodolskog

Objavljeno 26. siječnja 2016.

P1290350

Velimir Piškulić, e-mail: gradonacelnik.v@novi-vinodolski.hr


Velimir Piškulić započeo je s obnašanjem dužnosti zamjenika gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika Grada Novog Vinodolskog dana 23. siječnja 2016. godine, nakon što je gradonačelnik Oleg Butković imenovan na sjednici Hrvatskog sabora 22. siječnja za ministra pomorstva, prometa i infrastrukture u Vladi Republike Hrvatske.

Velimir Piškulić kandidirao se za gradonačelnika Grada Novog Vinodolskog na lokalnim izborima održanim 21. svibnja 2017. godine. Pobjedom na lokalnim izborima postaje gradonačelnik Grada Novog Vinodolskog, te počinje obnašati dužnost gradonačelnika objavom konačnih rezultata Lokalnih izbora, od dana 26. svibnja 2017. godine.

Velimir Piškulić rođen je 14. listopada 1953. godine u Rijeci. Diplomirao je na Ekonosmskom fakultetu u Rijeci – Odjelu za ugostiteljstvo i turizam prvi stupanj i stekao zvanje ekonomista za ugostiteljstvo i turizam. Dugogodišnji je turistički djelatnik. Oženjen je i otac dvoje djece. Nositelj je Nazavisne liste Velimira Piškulića.

Velimir Piškulić dugo godina obavlja niz značajnih društvenih i političkih funkcija na području Grada Novi Vinodolski i Primorsko – goranske županije. U drugom mandatu obnaša dužnost zamjenika gradonačelnika Grada Novi Vinodolski, bio je član Poglavarstva u jednom od proteklih mandata gradske vlasti. Bio je predsjednik Turističke zajednice, član Turističkog vijeća TZ Grada Novi Vinodolski, član Turističkog vijeća, Skupštine i Nadzornog odbora TZ Kvarnera. Bio je godinama igrač i član organa upravljanja u NK Vinodol, KK Vinodol, predsjednik Plivačkog kluba Vinodol. Član je Čakavskog sabora Novljansko kolo, Mesopustarskog društva Novi Vinodolski, KUD-a Ilija Dorčić te član upravnih odbora Narodnog muzeja i galerije Novi Vinodolski i Narodne čitaonice i knjižnice Novi Vinodolski.

E-mail: gradonacelnik.v@novi-vinodolski.hr

Multimedija

Kalendar događanja

Zadnje objave