OBAVIJEST: Loša vremenska prognoza odgodila Primorski trokut za petak

Objavljeno 21. srpnja 2017.


Zbog iznimno loše vremenske prognoze najavljene za ponedjeljak, 24. srpnja, odgađa se manifestacija Primorski trokut, te će se održati u petak, 28. srpnja u 20 sati.


Primorski trokut nova je zabavna manifestacija u organizaciji Turističke zajednice Grada Novi Vinodolski i Grada Novi Vinodolski.

Manifestacija će se odvijati na potezu od glavne gradske plaže do Lopara uključujući i otočić San Marino (Šetnica dr. Franje Tuđmana). Na taj način zatvoren je jedan zabavno gastronomski trokut koji nudi obilje dobre glazbe, jela i pića.

Glazba će svirati na  Šetnici dr. Franje Tuđmana, te na otočiću San Marino.

Sigurno je posebna atrakcija otočić San Marino gdje će se gostima ponuditi pršut, domaća autohtona vina i naše pjenušce.

Postavljanjem pontona na otočić bit će omogućen prilaz manjim plovilima otočiću, a cijelo vrijeme osigurat će se besplatan prijevoz od rivice do otočića.

U ponoć je organiziran vatromet.

Duž šetnice u parku, od kavane do Lopara postaviti će se štandovi, koji će ponuditi bogatstvo naših suvenira i autohtonih proizvoda.

Morem između kopna i otočića mladi jedriličari također će pokazati svoja znanja.

Sigurni smo da će i ugostitelji u parku pružiti svoj maksimum poglavito ponudom ribe i na taj način zaokružiti ovo događanje.

Turistička zajednica Grada Novog Vinodolskog poziva sve građane i posjetitelje grada Novog Vinodolskog da prisustvuju Primorskom trokutu, kojim se na neki način želi oživiti prekrasan, novljanski park, te probuditi stare uspomene.

Organizator poručuje da svi zainteresirani mogu doći i prisustvovati manifestaciji sa svojim plovilima.